Advertentie

Wanneer je op reis gaat naar Innsbruck of Oostenrijk dan wil je jezelf natuurlijk goed voorbereiden. Misschien heb je al een stedentrip of vakantie geboekt, of je bent je nog aan het voorbereiden. In alle gevallen kan onze praktische informatie over Innsbruck jou helpen.

Innsbruck Panorama

Kaart

Vliegen

Innsbruck AirportDe meeste mensen zullen met de auto naar Innsbruck rijden. Een deel van de reizigers gaat met de (nachttrein) maar een andere grote groep zal met het vliegtuig gaan. Hoe heet de luchthaven van Innsbruck? Gaan er directe vluchten vanuit Nederland? Hoe kom ik vanaf luchthaven in het centrum van Innsbruck? Allemaal praktische vragen die wij beantwoorden op onze speciale pagina over vliegen naar Innsbruck.

Trein

OBB trein op treinstation Innsbruck HauptbahnhofNaast de auto en het vliegtuig kan je natuurlijk ook met de trein naar Oostenrijk. Niet alleen voor de wintersport is deze optie ideaal maar ook zeker voor een stedentrip naar Innsbruck. Lekker op vrijdagavond instappen en zaterdagochtend fris uitstappen op Innsbruck Hbf! Uiteraard kan je ook overdag reizen en met slechts 2x overstappen sta je direct in de Altstadt van Innsbruck. Treintickets naar Innsbruck reserveer je gemakkelijk online. Bezoek onze speciale pagina over de trein naar Innsbruck.

Weer & Klimaat

NB: deze website is continue in ontwikkeling. Kom regelmatig terug voor meer praktische informatie over Innsbruck of updates.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Innsbruck stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Advertentie